Briga o zdravlju radnika: Održana stručna predavanja uz dr. Smajić

Nastavljamo sa aktivnom brigom o zaposlenicima i još jednom ističemo naš imperativ i prioritet rada i djelovanja u tom polju, a koji se zove ZDRAVLJE.    

U tu svrhu, povodom obilježavanja 28.aprila, Svjetskog dana sigurnosti i zaštite zdravlja na radu, u saradnji sa dr. Vesnom Smajić, za sve naše uposlenike upriličeno je predavanje na temu koja se javlja kao jedan od gorućih problema kada je u pitanju prevencija i zaštita zdravlja.

„Rizik od kardiovaskularnih oboljenja (infarkt srca, angina pectoris, moždani udar), kako ga smanjiti?!“ oblast je koja je otvorila mnogobrojna pitanja učesnika, ali i ukazala na individualne i opšte potrebe prevencije i praćenja ključnih faktora i indikatora narušenog zdravlja, bez obzira na dob i spol.

Ovom prilikom se zahvaljujemo prijateljima naše kompanije Plava poliklinika – Plava Medical Group na svestranoj podršci i razumijevanju potreba naših uposlenika, te kontinuiranom unapređenju saradnje s ciljem pružanja najefikasnije zdravstvene zaštite za naše radnike.